Business Intelligence inspectie

Bij het realiseren van een BI oplossing komt veel kijken. In de eerste plaats moeten de mensen die aan de BI oplossing werken beschikken over kennis en ervaring met de toegepaste software hulpmiddelen.

Daarnaast moeten zij ook in staat zijn om de informatiebehoeften vanuit de organisatie goed  te vertalen naar de juiste BI bouwstenen.

In de loop der jaren hebben de medewerkers van BICONOMICS services diverse projecten uitgevoerd in verschillende aandachtsgebieden. Dat heeft geleid tot een ‘koffertje met kennis en ervaring’, die door middel van deze dienst ook voor u beschikbaar komt.

Toets juistheid implementatie informatiebehoeften

Met de dienst wordt gekeken naar het ontwerp (datamodellen) maar ook naar de gemaakte code: hoe is de technische oplossing is bedacht en gebouwd. Indien u dit wenst, dan kunnen we ook kijken of inhoudelijk de juiste oplossing is gebouwd.

Technische inspectie

Voor de technische kant van de inspectie is ons expertisegebied vooral Oracle (database, Data Integrator en Business Intelligence Suite, ofwel OBI). Optioneel ook Informatica Powercenter.
Qua modellering maakt de techniek niet zo veel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *