Cursus van BI naar AI

Inzicht in de bedrijfsvoering is sinds jaar en dag een belangrijk onderwerp voor organisaties. Voor veel organisaties vormt data daarbij een belangrijke rol, die steeds meer aan belang toeneemt.

De laatste jaren zien we dat data steeds meer als ‘asset’ wordt gezien. Het gaat zelfs zover dat inzichten uit data steeds meer door algoritmes worden bepaald: Machine learning (ML) en artificial intelligence (AI).

Business Intelligence wordt al door veel organisaties in meer of mindere mate ingezet om gegevens om te zetten in informatie en acties. Het speelveld breidt zich nu snel uit met nieuwe data analyse methoden en technieken: Advanced Analytics.

Speciaal voor degenen die in het business intelligence werkveld actief zijn hebben we de training ‘van BI naar AI’. Een praktische en leerzame cursus, bedoeld om vanuit business intelligence de stap naar machine learning en artificial intelligence te zetten.

Hoe 1 letter een wereld van verschil kan betekenen.

Op 1 en 2 april 2020 zal BICONOMICS samen met Zuiver ICT deze unieke cursus voor de eerste maal geven. Dit gebeurt in Den Bosch, de datastad van Nederland. De prijs bedraagt € 1.250,– exclusief BTW per deelnemer. Wilt u zich meteen aanmelden? Dan kan dat via deze link.

Reacties zijn gesloten.